Co do ludzi to jest kilka osób w moim kluczu z którymi idzie żyć w i po pracy ale co z tego jak góra do wymiany :P
Wystrzelać :diabelski_usmiech Co jak co, ale w wojsku to chyba nie powinno być problemu z dostępem do odpowiednich ku temu "narzędzi" :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez ahmed799
przyjdzie wojna wszystko wyrówna, prawdą jest że dla oficerów to jest masakra bo ginie ich najwięcej od strzału w plecy :twisted: Ogólnie mi już dwa magazynki będzie mało tylu mam kandydatów w razie "W" :diabelski_usmiech
2 magazynki, ale od czego? :diabelski_usmiech
BTW, ktoś chętny na spontana działkowego? Bo może się do Cezarego wybiorę :szeroki_usmiech
Witam - mam drobny problem z pokrętłem nawiewu - po okresie letnim zobaczyłem, że schodzi farba z tego pokrętła czy można go wymienić jeżeli tak to jak i gdzie można takie pokrętło kupić
Samego pokrętła nie dostaniesz i nawet chyba nie rozkręcisz tego panelu , przynajmniej w O2 FL i O2 Tour są nie rozbieralne , ale spróbować możesz .
Pozostaje albo wymiana na drugi panel ( ale czy dla estetyki warto ? ) , ewentualnie wyczyszczenie i nałożenie nowej farby ( np. modelarskiej do modeli plastikowych ) , oczywiście jak masz do tego zdolności 8) .
Komentarz